Nike Air Max og Nike Flyknit teknologi

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Nike Air Max og Nike Flyknit teknologi

eudoriva
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
  Viser op først fra gruppen er denne Rio de Janeiro aromatiseret pair, hvis gul og blå toner slags hjælpe formidle temaet på et mere nationalt plan. Fortsæt med at læse for at se de første skud på dem og stay tuned til Sneaker Nyheder for at finde ud af, hvornår og hvor du kan finde den kommende Nike Air Max Motion City QS " Rio " release . nike free 3.0 dame udsalg Blandingen af ​​Nike Air Max og Nike Flyknit teknologi er en , der vil fortsætte via to separate veje. Der er anvendelsen af ​​Air Max poser til traditionelle Flyknit modeller , som ses på Nike Lunarmax Flyknit Chukka , og så er der anvendelsen af ​​Fyknit overdel til mere moderne tasker , ligesom på Nike Flyknit Air Max her . Den gode nyhed er, at der er mere at komme, er Nikestore planlægger at udrulle fire af dem for maj 2014, og dette synes at være, at sættet. Se skoene efter pausen (Den første er en Herre mens resten er kvinder) og fortælle os i kommentarerne , hvis nogen af ​​disse Nike Flyknit Air maxes vil blive din .
  Hvert autentiske Nike sko kommer med en unik Nike Shox TL1 Dame . Vær forberedt på at flytte din egen bagage, hvis overførsel af busser , da de fleste busselskaber ikke yde denne service . Du må ikke ønsker at forsøge at finde en restaurant og bruger en masse penge, når du har det sjovt at hænge ud på stranden. I dag får vi et eksklusivt kig på Nikes nyeste tilføjelse til Lunar Flyknit 1 + familie. Dette spil kongelige og lyse Crimson mash-up ser meget frisk på disse næste generations løbere. Sidder på toppen af ​​en hvid sål til mellemsål combo, med accenter af lyse højrød featured på Flyknit og snørehuller alt dette gør for en samlet stilfuldt look. Denne sko er colorway virkelig gør det til en standout blandt andre, og er en sikker brand betjent for mig. Disse tre helt nye farver måder repræsenterer de tre hold af Nikes største idrætsudøvere; LeBron James , Kevin Durant og Kobe Bryant alle deler et stykke af herlighed.
  En af otte colorways i modellen Summer 2014 kollektion , den "sande røde" klæber til den samme farve -blokerende strategi de fleste af sine sæsonbestemte jævnaldrende - nemlig en solid- farvet vævet øvre , røde i denne sag, sæt oven kontrast hvid mellemsål og skiftevis tilbage til en øvre -matching gennemskinnelige ydersål. På det seneste har der været en masse opmærksomhed til Flyknit Free linje kommer ud af Swoosh HQ, men denne farverige og iøjnefaldende tage på Max bør gøre underværker for at ophøje diskussionen omkring denne silo. I sig selv Flyknit og Air Max combo er interessant fra et design og føler synspunkt, men denne sort, grøn og gul model er ude på at skabe buzz af sine egne, der tilbyder et væld af farver lige i tide til sommer. Turbo grøn rammer luft enhed i hælen og svinder til blå, som vi ramte tå mens sort tager sig af resten af overdelen. Hvidt til Nike branding og Flywire afslutter look. Fortsæt efter springet for flere synspunkter og hoved til Mita at cop disse spark.
  Tre dimensioner Piranhas sko fra Nike udfordrer din vision og mod. Nike for nylig indført en slags sko , der er godt nok til at lade dig have ny visuel chok , og det er de spiseforstyrrelser folk fisk, og det har 3D-effekt. Enterprise kultur Nike er en individualistisk , på samme tid, det har stor individuel karakter for varemærket søger også. Ideen om udøvelse af Nike i forfølgelsen af ​​produktdifferentiering , må på intet tidspunkt ikke vise deres unikke personlighed, værdier og brand funktioner, er nike sko herre det fuldt ud afspejler , at virksomhedskultur Nike og brand Bygningen er i en harmonisk enhed . Troen på at være energisk at gå videre struktur udøvelse af virksomhedens kultur er dens velstående driftig agent . Den øverste af denne type sko er lavet af syntetiske og læder, til på denne måde, kan den modtage mere tilbage og endnu flere områder, der er komfortable. For at få en tæt pasform , er en rem kombineret med velcro gennem den mellemliggende del af skoen .
nike air max 90 dame tilbud! Meget populær med kunder som.
Loading...